Husă impermeabilă pentru saltea

Husă impermeabilă pentru saltea antiescare
Producător:
PRODUS ÎN ROMÂNIA
ÎN STOC
95,00 lei

Aceasta husă impermeabilă pentru saltea antiescare este confecționată din frotir, 100% bumbac având aplicat pe dos o membrană de poliuretan impermeabilă.

Protejează împotriva acarienilor și alergiilor.

Se poate spăla în mașina de spălat la o temperatură de 60°C.

Această husă impermeabilă de saltea antiescare este confecționată din frotir, 100% bumbac având aplicat pe dos o membrană impermeabilă de poliuretan.

Combinatia din bumbac si poliuretan ofera un dublu avantaj pentru husa impermeabila de saltea. Astfel, desi aceasta este impermeabila pentru diverse lichide, lasa salteaua sa respire. Protejeaza impotriva acarienilor si a alergiilor.

Husa impermeabila de saltea  este prevazuta cu elastic de pana la 25 cm pe toata circumferinta. Se asigura astfel atat o fixare mai buna pe saltea cat si o protectie sporita a marginilor acesteia.

Desi este un produs obligatoriu in cazul persoanelor care sufera de incontinenta urinara, husa se recomanda si pentru spitale, hoteluri, gradinite si camine de batrani.

Este un fapt dovedit ca toate saltelele fara protectie mai devreme sau mai tarziu devin mediul perfect pentru dezvoltarea diverselor bacterii sau acarieni.

Aceasta husa de protectie este lavabila. Se poate spala in masina de spalat la o temperatura de 60 °C

Inainte de prima folosire se recomanda spalarea husei.

Marime standard pentru o saltea single, 200×90 cm.

Datorită elasticității sale, se potrivește pentru toate tipurile de saltea cu grosimea de până la 26 cm.

Produs in Romania.