Menalind Molicare loțiune spălarea pielii

Menalind Molicare loțiune spălarea pielii
Producător:
HARTMANN
În stoc
29,00 lei
39,00 lei

Menalind Molicare loțiune pentru spălarea pielii are PH neutru, neutralizează mirosurile neplăcute în cazul persoanelor cu incontinență, precum și a celor imobilizate la pat.

Menalind loțiune pentru spalarea pielii se recomandă pentru spălarea delicată a pielii iritate ca urmare a incontinenței sau a imobilizării prelungite .

Menalind loțiune se folosește pentru duș sau baie. Cu un conținut bogat în ulei de migdale și pantenol, loțiunea Menalind ajută la refacerea celulară, hidratează și hrănește în profunzime pielea.

 

Beneficii Menalind loțiune pentru spălarea pielii

  • Curata pielea eficient si delicat
  • Ajuta la refacerea celulara si hidratarea pielii sensibile
  • Contine pantenol si ulei de migdale care hranesc in profunzime pielea
  • Neutralizeaza mirosurile neplacute
  • Usor de utilizat, fiind prevazuta cu pompa de dozare a cantitatii
  • Nu contine substante chimice

Forma de prezentare: flacon 500 ml

ProducatorHARTMANN

 

Tratament

Urina si materiile fecale prin continutul bogat in amoniac si enzime ataca structura de rezistenta a pielii si provoaca iritatii care pot duce la fisuri tegumentare sau infectii. Se recomanda astfel ca schimbul fiecarui scutec sa fie insotit de o toaleta riguroasa a zonei genitale.

Pentru protejarea si hranirea pielii, dupa spalare cu lotiune, se recomanda sa se aplice Menalind Molicare cremă protecție 200 ml.

O alta varianta folosita in cazul persoanelor imobilizate este Menalind Molicare spumă curățare 400 ml, care nu necesita clatire.

Produsele din gama Menalind, create special pentru a proteja pielea, au fost dezvoltate in vederea intampinarii nevoilor specifice ale persoanelor imobilizate sau cu incontinenta urinara.