Pansament cu alginat de calciu

Sorbalgon pansament cu alginat de calciu
Producător:
HARTMANN
În stoc
110,00 lei

Sorbalgon este un pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu, recomandat in curatarea ranilor adanci cu secretii.

Sorbalgon pansament cu alginat de calciu este indicat pentru tratamentul plagilor externe de orice tip, in special pentru tratamentul plagilor cu sangerare sau exsudat.

Sorbalgon pansament cu alginat de calciu formeaza un gel hidrofil neaderent in contact cu sarurile pe baza de sodiu din sange si exsudat.

Sorbalgon pansament cu alginat de calciu trebuie aplicat astfel incat sa umple bine cavitatile. La contactul cu secretiile din rana, fibrele de alginat se transforma intr-un gel vascos, absorbant, care inglobeaza celulele moarte si germenii din rana.

Proprietatile de formare a gelului promoveaza procesul normal de vindecare a plagii.

Se foloseste cu succes in:

  • ulcere de gamba,
  • ulcere de decubit,
  • abscese,
  • furuncule,
  • arsuri,
  • plagi dificil de tratat rezultate din accidente sau chirurgie tumorala.

Marele avantaj al acestui pansament este faptul ca se schimba in mometul in care s-a transformat complet in gel. Se poate folosi pana la 4 zile.

Pentru escarele mai putin adanci sau cele care au inceput deja sa se vindece se recomanda pansamentul  Atraumann cu Argint .

Pentru o vindecare mai rapida si pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientului in aceasta perioada, se recomanda folosirea atat a spray-ului cicatrizant cat si a unei saltele antiescare.

Mod de prezentare: Cutie 10 pansamente sterile, ambalate individual.

Dimensiuni disponibile:  5 x 5 cm sau 10 x 10 cm.